O nama

Zorbal d.o.o., veleprodaja opreme i hrane za kućne ljubimce, aktivno je počela sa radom 1998. godine. Višegodišnjim poslovanjem porodično preduzeće Zorbal se razvilo u firmu koja danas zapošljava 13 ljudi, poseduje sopstveni magacin, teretna vozila, izložbeni prostor i ostala sredstva neophodna za obavljanje svoje delatnosti na najbolji način.

Pokušali smo da stvorimo veleprodaju koja će u potpunosti zadovoljiti zahteve prodavnice za kućne ljubimce i biti u mogućnosti da ponudi sve ono što jedna specijalizovana radnja za kućne ljubimce treba da ima.

Danas Zorbal u svojoj ponudi ima preko 2000 različitih proizvoda za kućne ljubimce iz proizvodnih programa nekih od najprestižnijih evropskih i svetskih proizvodjača, kao što su Affinity (Advance), Sera, Juwel, Flexi, Atman… Kvalitet proizvoda koje nudimo nam je veoma važan, tako da i oni manje poznati brendovi koje prodajemo ne zaostaju mnogo po svom kvalitetu u odnosu na poznatiju konkurenciju. Trudimo se da odnos cene i kvaliteta proizvoda koje prodajemo bude maksimalan kako bi krajnje mušterije u svakom pogledu bile zadovoljne.

Dugogodišnjim radom stekli smo veliki broj mušterija, tako da danas Zorbal snabdeva veliki broj prodavnica za kućne ljubimce i veterinarskih apoteka. Sa velikim zadovoljstvom saradjujemo sa našim kupcima trudeći se da izadjemo u susret njihovim potrebama, slušajući njihove sugestije i učeći od njih. Sve poslovne odnose gradimo na principima fer poslovanja.